ГоловнаПолітика

РНБО та ДПСУ: російські прикордонники розстріляли автомобіль з бойовиками

Раніше таку інформацію оприлюднило луганське видання

РНБО та ДПСУ: російські прикордонники розстріляли автомобіль з бойовиками
Архив
Фото: EPA/UPG

Російські прикордонники розстріляли автомобіль з бойовиками, який намагався прорватися в Росію.

"За нашою інформацією, російські прикордонники розстріляли автомобіль з терористами, які намагалися перетнути кордон з РФ. За нашими даними, жоден з бойовиків живим не залишився. Кількість убитих терористів невідома", - переказує слова представника інформцентру Ради національної безпеки і оборони України полковника Андрія Лисенка РБК-Україна.

Таку саму інформацію оприлюднила на своєму сайті Державна прикордонна служба України.

"Відзначається наступний принцип діяльності прикордонної служби Росії: "Бойовиків, які в'їжджають з Росії в Україну, впускають не помічаючи, а у зворотному напрямку - знищують". Так, 25 червня, неподалік села Провалля Свердловського району Луганської області, безпосередньо біля лінії кордону російськими прикордонниками була розстріляна "Газель", в якій знаходилися громадяни РФ, які брали участь у бойових діях на території України на боці сепаратистів", - сказано в повідомленні.

Аналогічну інформацію раніше поширило видання informator.lg.ua з посиланням на місцевих жителів. За даними видання, це сталося в ніч з 24 на 25 червня у Свердловському районі Луганської області недалеко від кордону, на нейтральній території.

У "Газелі" нібито перебували водій і громадяни Росії, які брали участь у бойових діях на сході України. Напередодні вони намагалися прорватися в Росію на армійських вантажівках, проте їх зупинили російські прикордонники. Під час другої спроби проникнути на територію РФ бойовиків розстріляли, повідомило видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram