ГоловнаПолітика

Армія взяла під контроль Сіверськ Донецької області

До ополченців прибуває підкріплення

Армія взяла під контроль Сіверськ Донецької області
Фото: Макс Левин

Українські силовики зайняли містечко Сіверськ у Донецькій області.

"За даними прес-служби АТО, за минулу добу під час боїв біля Красного Лиману знищено велику кількість бойовиків, а також захоплено броньовану розвідувально-дозорну машину і "КамАЗ" з великокаліберним кулеметом. Бойові дії в населених пунктах Ямпіль і Закотне тривають. Дії ЗСУ ускладнено перебуванням у зоні проведення операції мирного населення. До ополченців прибуває підкріплення. Військовослужбовці української армії зайняли Сіверськ (Артемівський район)", - йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

В ОДА розповіли, що в Слов'янську та Слов'янському районі протягом дня чутно стрілянину.

"Місто оточене силами АТО. Місцеві жителі в міру можливостей забезпечуються продуктами першої необхідності. Їх реалізація здійснюється з машин. У Святогірськ учора доправили вантаж гуманітарної допомоги, скерований урядом України для переселенців", - зазначили в обладміністрації.

Нагадаємо, в Раді національної безпеки і оборони повідомили про загибель за добу 12 військовослужбовців Збройних сил та одного бійця Національної гвардії під час боїв біля Красного Лиману в Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram