ГоловнаПолітика

Сьогодні вглиб Криму рушила ​​колона військової техніки РФ

Ослабили блокаду в Інкермані

Сьогодні вранці з Керчі вглиб Криму проїхав ешелон з російською військовою технікою. На залізничних платформах знаходяться 14 комплексів С-300 (зенітно-ракетна система), чотири БТРи зв'язку, п'ять КамАЗів, чотири УРАЛи з кунгами, чотири УРАЛи напівпричепів.

Про це повідомив керівник кримського медіа-центру Міноборони України Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією Селезньова, у Джанкої зараз формують колону військової техніки РФ, про напрямок руху колони нічого не відомо.

"Напередодні відбулося шикування особового складу військ РФ, дислокованих на аеродромі в Джанкої. З напутнім словом до присутніх, з благословенням звернулися військові капелани", - зазначив він.

Водночас, за словами Селезньова, ослаблено блокаду в Інкермані. Військовослужбовців і персонал бази, а також служби, що забезпечують харчуванням базу, пропускають на територію об'єкта через верхній КПП.

"Заступник начальника бази з роботи з особовим складом сьогодні вранці поінформував інкерманських козаків і російських солдатів, які здійснюють блокаду, про наявність домовленостей про недопущення провокацій між командувачами ВМСУ і ЧФ РФ", - зазначив Селезньов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram