ГоловнаПолітика

Олена Бондаренко взяла участь у "Сніданку з Обамою"

Повідомлення про відмову депутатці у візі не підтвердилися

Олена Бондаренко взяла участь у "Сніданку з Обамою"
Архив
Фото: thekievtimes.ua

Національний молитовний сніданок, відомий в Україні як "Сніданок з Обамою", пройшов у Вашингтоні.

Участь у ньому взяли понад 20 українських представників, зокрема: народні депутати, очільники релігійних конфесій, представники владних інститутів та опозиції, повідомляє "Укрінформ".

Захід, організований від імені президента США Барака Обами, першої леді Мішель Обами і віце-президента Джо Байдена, відбувся в готелі Washington Hilton. З української сторони в ньому взяли участь, зокрема, народні депутати Сергій Клюєв, Олена Бондаренко, Ірина Бережна, а також колишні нардепи Юрій Артеменко та Павло Унгурян і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс. На сніданку також були предстоятель УПЦ КП Патріарх Філарет і предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав.

Національний молитовний сніданок, який організовують із 1952 року першого четверга лютого, є закритим. Зазвичай він збирає кілька тисяч гостей.

Після нього традиційно проходить Український молитовний сніданок. Цьогоріч він проходитиме увосьме. За попередньою інформацією, проведення цього заходу заплановане на ранок п'ятниці, 7 лютого, в тому самому готелі.

Нагадаємо, журналіст "Голосу Америки" Мирослава Гонґадзе заявила, що влада США їй офіційно підтвердила застосування візових санкцій до депутатів від Партії регіонів Володимира Олійника й Олени Бондаренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram