ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

На Тернопільщині за місце в Раді борються брат і сестра

У Тернополі думають, що сестра підтримає брата в останні дні агітації.

На Тернопільщині за місце в Раді борються брат і сестра
Фото: glavcom.ua

У виборчому окрузі №164 Тернопільської області кандидатами зареєструвалися рідні брат і сестра.

Про це повідомив журналіст, письменник Олександр Горобець.

Він зазначає, що в окрузі балотується Барабаш Ірина Михайлівна, бухгалтер ТОВ "Телерадіокомпанія "Тернопіль", член Партії регіонів. Окрім того, в Раду балотуються директор цієї телерадіокомпанії П'яла Ярослава Павлівна і керівник інформаційно-аналітичного відділу Федорович Олександр Олегович.

"Виходить, і керівник, і бухгалтер б'ються між собою за одну й ту саму високу посаду державного службовця першого рангу?" - зазначає автор.

Кандидатом у цьому окрузі також зареєстровано Ореста Муца.

"Та весь передвиборний драйв полягає саме в тому, що Орест Павлович Муц, народний депутат України п'ятого та шостого скликань від Партії регіонів, і Ярослава Павлівна П'яла, директор ТОВ телерадіокомпанія "Тернопіль" - рідні брат і сестра. Її дівоче прізвище - Муц", - повідомив він.

"Сестра зі своїми двома підлеглими, як я думаю, зареєструвалася на підтримку брата. Щоб останньої миті зійти з передвиборної гонки, закликати своїх прихильників голосувати за певного кандидата. Здогадайтеся, за якого...", - вказує Горобець із посиланням на тернопільського співрозмовника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram