ГоловнаПолітика

Міліція не пускає до Києва автобуси на День Незалежності, - Батьківщина

Автоперевізникам загрожують позбавленням ліцензій.

Міліція не пускає до Києва автобуси на День Незалежності, - Батьківщина
Фото: Макс Левин

У Запорізькій області міліція не пускає автобуси з людьми до Києва на святкування Дня незалежності.

Про це повідомив голова Запорізької обласної парторганізації ВО "Батьківщина", народний депутат від БЮТ Валерій Крайній, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, в четвер о 21:00 представники Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Запорізької області збиралися виїхати до Києва на святкування Дня Незалежності, де біля пам'ятника Тарасу Шевченку взяти участь в урочистостях.

Однак місцева міліція зупинила автобуси з людьми та не пустила їх до Києва.

"Коли люди почали сідати в автобуси, підійшли працівники ДАІ та сказали, що автобус не випустять за межі Запорізької області", - повідомив Крайній.

Також, за словами депутата, було попереджено компанії автоперевізника: якщо автобус із людьми виїде за межі Запорізької області - у компанії відберуть ліцензію.

"Представники ДАІ в приватних бесідах розповідають, якщо автобуси таки виїдуть за межі області, то по всіх постах: Дніпропетровськ, Полтава і до Києва все одно вас зупинять, і нікуди ви не поїдете", - розповів народний депутат.

У цій ситуації прийнято рішення збиратися мобільними групами і виїжджати до Києва автомобілями, повідомили в прес-службі партії.

Нагадаємо, Об'єднана опозиція в День Незалежності проведе в Києві мітинг і розгорне найбільший в Україні державний прапор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram