ГоловнаЕкономікаБізнес

Міндоходів відкрило кримінальне провадження на гендиректора Nemiroff Аллу Глусь

До справи включено й інших посадових осіб підприємства

Міндоходів відкрило кримінальне провадження на гендиректора Nemiroff Аллу Глусь
Фото: http://lezo.in.ua/

Слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міністерства доходів та зборів України у Вінницькій області відкрило кримінальне провадження щодо посадових осіб ДП "УГК "Nemiroff". Про це повідомило джерело, наближене до компанії.

До справи включено посадовців підприємства , в тому числі і генерального директора підприємства Аллу Глусь.

Як стало відомо джерелу, кримінальне провадження розпочато 25 січня 2014 року і проходить під №32014020000000008. За інформацією джерел в Міндоходів, це справа щодо одного з епізодів на кілька мільйонів.

Нагадаємо, вчора, 12 березня 2014 року співвласник компанії Nemiroff Яків Грибов на прес-конференції повідомив, що з дочірніх компаній Nemiroff Holdings Limited в Україні екс-менеджмент незаконно вивів 250 мільйонів гривень на рахунки компаній "підконтрольних групі Януковича і групі "єнакіївських".

"У нас, законних власників, намагалися відібрати те, що належить нам по праву, - зазначив Грибов на прес-конференції. - Протягом трьох років ми намагаємося побороти рейдерське захоплення з боку двох підприємств - ДП "УГК "Nemiroff" і ДП "Алко Інвест Україна". Однак наша компанія - єдиний стовідсотковий власник і засновник. Нам належать усі права на торгові марки, рецептури, форми пляшок, корків і все інше, пов'язане з брендом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram