Блог Ліани Хоровицької

експертка у сфері гуманітарної діяльності, виконавча директорка CORE Response в Україні

Ліана Хоровицька

CORE Ukraine – організація, що була заснована голлівудським актором і режисером Шоном Пенном для надання екстреної допомоги постраждалому населенню по всьому світу: від Гаїті до Пакистану, від Туреччини до Бразилії.

Очолюю команду CORE в Україні з 2022 р. та керую проєктами надання гуманітарної допомоги для ВПО та місцевому населенню, насамперед у регіонах, що найбільше постраждали від повномасштабного вторгнення росії. Координую діяльність організації з урядовими інституціями України, міжнародними гуманітарними організаціями, а також місцевими партнерами та волонтерськими хабами в прифронтових районах і на звільнених територіях.

Маю 18-річний досвід керування комплексними проєктами в міжнародних організаціях і в бізнес-секторі. Здобувала професійний досвід в Офісі Координатора проєктів ОБСЄ в Україні, виконуючи проєкти, направлені на соціальну інтеграцію на постраждалих від конфлікту територіях, розвиваючи культури діалогу і медіації, підтримку свободи слова та незалежних медіа. Є великий досвід впровадження масштабних проєктів для бізнесу в медіа холдингу Dentsu Aegis Media та ін.

Як експертка у сфері гуманітарної діяльності, адвокатую питання довгострокової стратегічної підтримки України серед закордонних партнерів, ініціюю та реалізовую багатовекторні програми відновлення постраждалих від війни громад.

Все записи блога