ГоловнаПолітика
Спецтема
Россия

У вбивстві Нємцова можуть виявити "український слід", - російський опозиціонер

Яшин припускає, що будуть спекуляції з приводу українського громадянства подруги Нємцова Ганни Дурицької

У вбивстві Нємцова можуть виявити "український слід", - російський опозиціонер
Фото: Макс Левин

Російський опозиціонер Ілля Яшин припускає, що московське слідство "виявить" український слід у справі про вбийство Бориса Нємцова.

Про це він сказав в ефірі "1+1", повідомляє Укрінформ.

"Я думаю, що принаймні в публічній риториці натяки, інсинуації на тему українського сліду будуть. Уже зараз, на жаль, можна це спостерігати, враховуючи ту інформаційну війну, яку розв'язала російська пропаганда проти України. Цілком імовірно, що будуть спекуляції з приводу українського громадянства подруги Бориса (Ганни Дурицької – ред.). Сьогодні українського депутата затримали на ході. Й інші якісь версії можливі", - зазначив Яшин.

За його словами, перебіг розслідування не додає оптимізму.

"Місце вбивства проглядалося відеокамерами з усіх боків, і ми сподівалися, що за гарячими слідами якісь зачіпки слідчі отримають. Але, судячи з усього, цього не було зроблено. Тобто найбільш охоронюване місце Москви бандити безперешкодно покинули, виїхали, і де вони - ніхто не знає. Оптимізму з цього приводу немає ", - сказав Яшин.

Нагадаємо, Бориса Нємцова вбили шістьма пострілами в спину в ніч проти 28 лютого в Москві. Кілер розстріляв політика, коли той прогулювався разом з Дурицькою.

Слідчий комітет РФ розглядає кілька версій вбивства політика, включаючи політичний і побутовий мотиви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram