ГоловнаПолітика

Екс-заступник Льовочкіна очолив Партію розвитку України

Ларін створює політсилу на базі колишньої Прогресивно-демократичної партії

Екс-заступник Льовочкіна очолив Партію розвитку України
Фото: alnews.com.ua

Нова політична сила колишнього заступника глави Адміністрації президента Сергія Ларіна отримала назву Партія розвитку України. Вона була створена на базі Прогресивно-демократичної партії.

Про це повідомила прес-служба партії.

Політсила була перейменована на з'їзді 11 червня. На ньому ж делегати обрали Ларіна в.о. лідера партії і доручили йому організувати підготовку до наміченого на 21 червня з'їзду в Києві з широким представництвом делегатів з усіх регіонів країни.

Ларін, у свою чергу, зазначив, що ставить перед собою і однодумцями завдання побудувати нову партію без проявів "вождизму", з представництвом усіх регіонів країни, і зосередити свою увагу на трьох основних цілях: об'єднання країни, боротьба з корупцією, створення нових робочих місць.

Він заявив, що значну частину активу нової партії складатимуть молоді люди, які раніше не брали участь у політиці, але з управлінським досвідом в державних і приватних структурах.

Допомагати Ларіну створювати партію будуть також Юрій Мірошниченко, Олександр Шаталов. Ідеологом нової партії буде Андрій Єрмолаєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram