ГоловнаПолітика

Клюєв: робота з євроінтеграції не припиняється ні на день

Секретар РНБО переконаний, що цього року Україна може очікувати "добрих вістей".

Клюєв: робота з євроінтеграції не припиняється ні на день
Фото: http://dt.ua

Робота вітчизняних дипломатів, законодавців, економістів і багатьох інших фахівців у напрямку євроінтеграції не припиняється ні на день.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв, коментуючи інформацію представника Євросоюзу про завершення редагування і правового узгодження частини Угоди про асоціацію, що стосується освіти зони вільної торгівлі Україна-ЄС, повідомили в прес-службі Клюєва.

"Україна продовжує європейську інтеграцію не на словах, а конкретними щоденними справами. Наші фахівці здійснюють кропітку і дуже непросту роботу, готуючи необхідні документи", - заявив Клюєв.

Він висловив переконання, що цього року можна очікувати добрих новин щодо співробітництва й інтеграції України та Євросоюзу.

Секретар РНБО зазначив, що євроінтеграція для України - це передусім реформи заради досягнення нових якісних стандартів, а отже - модернізація економіки, розширення можливостей залучення інвестицій, розвиток внутрішнього конкурентоспроможного виробництва, створення нових робочих місць, гідних умов праці та її оплати, вихід українських товаровиробників на ринки ЄС та ін.

"Але треба дуже багато працювати, щоб реалізувати всі наявні в нас плани", - заявив Клюєв.

Нагадаємо, раніше голова делегації України на переговорах з ЄС з приводу підписання Угоди про асоціацію Павло Климкін заявляв, що в Євросоюзі немає одностайності щодо того, як розвивати відносини з Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram