ГоловнаПолітика

"Демальянс" закликав Лещенка виправити "помилку" з покупкою дорогої квартири

Яким чином, партія не уточнює.

"Демальянс" закликав Лещенка виправити "помилку" з покупкою дорогої квартири
Фото: Макс Требухов

Партія "Демократичний альянс" заявила, що нардеп Сергій Лещенко зробив помилку, купивши дорогу квартиру.

"Будь-який політик може помилитися. Член Правління Демальянсу Сергій Лещенко, придбавши "люксове" дороге житло за позичені у друзів і знайомих кошти, допустив помилку, яку потрібно виправляти. Політичну оцінку діям Сергія Лещенка вже дає суспільство, дасть її і Політична рада, і черговий з'їзд партії, які відбудуться найближчим часом ... Помилка одного молодого політика - не привід розчаровуватися в ідеях приходу до влади нового політичного покоління", - йдеться в заяві партії.

Нагадаємо, Лещенко вступив у партію "Демократичний альянс" у липні. На початку вересня розгорівся скандал навколо придбання Лещенком квартири площею 192 кв. м у клубному будинку на вулиці Франка в центрі Києва за 7,5 млн гривень.

Лещенко попросив Національне антикорупційне бюро перевірити цю угоду. На час перевірки він призупинив членство в "Демальянсі".

20 вересня директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що в результаті перевірки  виявлено ознаки двох адміністративних порушень, пов'язаних з корупцією. Матеріали передано до Національного агентства із запобігання корупції. Воно вже почало перевірку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram