ГоловнаПолітика

Добкін пояснив, звідки взялися відмінності в його програмі

У передвиборній програмі Добкіна на сайті ЦВК немає ні слова про децентралізацію влади

Добкін пояснив, звідки взялися відмінності в його програмі
Фото: Макс Левин

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін пояснив, чому є відмінності в його передвиборній програмі, опублікованій на сайті ЦВК, і тій, яку затвердила його політсила.

Про це Добкін повідомив в ексклюзивному коментарі LB.ua.

"Документи в ЦВК я подавав як незалежний кандидат-самовисуванець. Уже після реєстрації в ЦВК звернувся по підтримку до партії і виграв праймериз на з'їзді, ставши кандидатом у президенти від ПР", - нагадав екс-губернатор Харківської області.

"Передвиборна програма кандидата від ПР називається "Єдина країна" і в першому ж її пункті записано: Україна - єдина, унітарна держава, але з найширшими повноваженнями для регіонів. Природно, як кандидат від партії, я буду строго дотримуватися положень її програми", - пояснив Добкін.

Нагадаємо, Партія регіонів затвердила базові пункти передвиборної кампанії Михайла Добкіна. За повідомленням джерел LB.ua, програма містить 12 пунктів і буде презентована 7 квітня.

У першому ж пункті зазначено про унітарність і цілісність держави Україна. Про федералізацію в документі не йдеться, водночас четвертим пунктом розписано бачення децентралізації влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram