ГоловнаСвіт

Кількість жертв COVID-19 в Італії зросла до 11

Всі померлі - літні люди.

Кількість жертв COVID-19 в Італії зросла до 11
Фото: EPA/UPG

Кількість померлих від ускладнень, викликаних коронавірусом COVID-19, в Італії зросла до 11 осіб.

Італійське агентство ANSA повідомляє про смерть ще чотирьох літніх людей.

"Останні чотири жертви - це 84-річний чоловік з Нембро, провінція Бергамо, 91-річний чоловік з Сан-Фіорано, 83-річна жінка з Кодоньо в провінції Лоді і 76-річна жінка, яка була госпіталізована в реанімацію в Тревізо після респіраторних ускладнень", - йдеться в повідомленні.

Надзвичайний комісар Анджело Борреллі під час пресконференції заявив, що кількість інфікованих COVID-19 в Італії становила 322 людини, зокрема три випадки підтверджено на Сицилії.

Також повідомляється, що вперше зафіксовано випадок коронавірусу в Барселоні - у 36-річної італійки, яка проживає в Іспанії. "Вона щойно повернулася з поїздки в Італію між Бергамо і Міланом", - зазначає агентство.

Крім того, коронавірус нового типу знайшли у двох італійців з Бергамо, які заразилися в Тіролі.

Раніше 25 лютого в Румунії перший випадок зараження коронавірусом підтвердили у молодого чоловіка, який повернувся з Італії.

У Хорватії коронавірус зафіксовано в хлопця, який відвідав Мілан.

Перші випадки коронавірусу COVID-19 були зафіксовані в Австрії. За непідтвердженою наразі інформацією, один з хворих приїхав до Австрії якраз з італійського регіону Ломбардія, де останніми днями виник великий спалах COVID-19.

Також 25 лютого перший випадок зараження коронавірусом зафіксували у Швейцарії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram