ГоловнаСвіт

У Шереметьєво літак здійснив аварійну посадку через пожежу (оновлено)

Офіційно повідомляється про одного загиблого. За даними ЗМІ, загинули 13 осіб.

У московському аеропорту Шереметьєво через пожежу здійснив екстрену посадку літак, що летів до Мурманська, повідомляють російські ЗМІ.

На відеозаписі з аеропорту видно, що літак вщент охоплено вогнем. 

Пасажирів евакуювали по надувному трапу.

За даними агентства РІА "Новости", усього на борту перебувало 78 осіб і всі вони встигли евакуюватися. ТАСС повідомляє, що число постраждалих під час пожежі на борту літака перевищило 10 осіб.

Джерело в екстрених службах повідомило, що в літаку спалахнув не двигун, а електропровідня.

Телеграм-канал Mash повідомив попередню причину пожежі літака: "Під час посадки літак розвернуло, пошкодилися шасі. Вони пробили паливні баки, і майже миттю літак зайнявся". 

Оновлення. Внаслідок аварійної посадки й пожежі на борту пасажирського літака Superjet-100 в московському аеропорту "Шереметьєво" загинула одна людина. Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету Російської Федерації.

За фактом інциденту відкрито кримінальну справу про порушення правил безпеки руху й експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб.

За даними ТАСС, загинули 13 осіб. Усього на борту лайнера SSJ-100 перебували 73 пасажири та п'ять членів екіпажу.

Основна версія займання на борту літака Sukhoi Superjet 100 в аеропорту Шереметьєво - влучання блискавки. Пожежу натепер погашено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram