ГоловнаСвіт

Шварценеґґер про зустріч Трампа з Путіним: Я питав себе, коли ви вже попросите в нього автограф або селфі

Екс-губернатор Каліфорнії розкритикував президента США.

Шварценеґґер про зустріч Трампа з Путіним: Я питав себе, коли ви вже попросите в нього автограф або селфі
Фото: EPA/UPG

Голлівудський актор і екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер заявив, що на зустрічі з Володимиром Путіним президент США Дональд Трамп виглядав невпевненим і нагадав йому про заявлену політику "America First" (Америка - в першу чергу).

Про це він заявив у своєму відеозверненні в мікроблозі Twitter.

"Президенте Трамп, пам'ятайте, що Америка - в першу чергу", - підписав своє звернення Шварценеґґер.

Він також заявив, що на прес-конференції з Путіним у Гельсінкі Трамп "виглядав як маленька розкиснула макаронина".

"Президенте Трамп, я щойно подивився вашу прес-конференцію з президентом Путіним, і це виглядало ганебно. Ви стояли там як маленька розкиснула макаронина, як маленький фанат ... Я питав себе, коли ви попросите в нього автограф або селфі", - сказав Шварценеґґер.

Він також зазначив, що участь Трампа в такій зустрічі "підводить розвідку США і Мін'юст", оскільки вони відверто звинувачують РФ у втручанні в американські вибори президента в 2016 році.

"Ви - президент США, ви не повинні так робити. Що з вам не так?" - додав актор.

Нагадаємо, 16 липня в Гельсінкі відбулася зустріч президентів США і Росії. Трамп і Путін поговорили тет-а-тет, а потім провели спільну прес-конференцію. Трамп назвав зустріч з Путіним "хорошим початком".

Після закінчення переговорів Путін запропонував США тиснути на Київ для виконання Мінських домовленостей і назвав війну з Україною "внутрішньою кризою". Він також заявив, що позиції США і Росії з приводу Криму не збігаються, але "для Російської Федерації це питання закрите".

Сенатор США Джон Маккейн, який раніше закликав Трампа "бути з Путіним жорсткішим", назвав зустріч президентів "трагічною помилкою" і новим падінням для США. А екс-голова ЦРУ Джон Бреннан звинуватив Трампа в зраді. "Мало того, що коментарі Трампа імбецильні, він повністю в кишені Путіна", - заявив Бреннан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram