>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" відвезло героїчну нічию з Пірея (оновлено)

Кияни зіграли внічию з "Олімпіакосом".

"Динамо" відвезло героїчну нічию з Пірея (оновлено)
Команда поздравляет Вербича (крайний справа) с забитым мячом
Фото: EPA/UPG

Київське "Динамо" в рамках першого матчу стадії 1/16 фіналу Ліги Європи в Піреї зустрічалося з 44-кратним чемпіоном Греції - "Олімпіакосом".

Зустріч завершилася результативною нічиєю 2:2.

Перший тайм залишився за господарями. Відсутність ігрового тонусу у киян, спричиненого зимовими канікулами, проявилася вже в самому дебюті поєдинку, коли Ахмед Хасан відкрив рахунок у матчі - захисники гостей на півтакту спізнювалися з ухваленням рішення в єдиноборствах з футболістами "Олімпіакоса", що дало Хасану завдати удару по воротах Дениса Бойка без опору 1:0.

Практично нічого не створивши, динамівці на 28-й хвилині несподівано рахунок зрівняли. Томаш Кендзьора в підкаті несподівано зробив чудовий пас у штрафну на Віталія Буяльського, якого абсолютно проігнорувала оборона греків 1:1.

Однак до перерви гостям не вдалося зберегти нічийний рахунок. Віктор Циганков необдумано виніс м'яч з кута власного штрафного майданчика через центр, сталося перехоплення і Жил Діаш метрів з 25 встромив м'яча під поперечину 2:1.

Другий тайм кардинально відрізнявся від першої половини зустрічі.

Починаючи з 60-ї хвилини, кияни володіли перевагою, не звернувши уваги на дурний вихід з воріт Бойка, який створив реальний шанс грекам збільшити свою перевагу.

Підопічні Олександра Хацкевича створили низку по-справжньому гольових моментів, один з яких на передостанній хвилині основного часу реалізував Беньямін Вербич 2:2.

Стратегічно важливий гол дозволить киянам з оптимізмом дивитися на поєдинок.

Оновлення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram