>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Головним тренером ФК "Львів" став Юрій Бакалов

Раніше клуб очолював бразилець Жилмар Тадеу да Сілва.

Головним тренером ФК "Львів" став Юрій Бакалов
Фото: fclviv.com.ua

Після того, як пост головного тренера ФК "Львів" покинув бразилець Жилмар, клуб очолив 52-річний український фахівець Юрій Бакалов.

Водночас, як повідомляє прес-служба клубу, тренерський штаб "синьо-золотих левів" не зазнав жодних кадрових змін - Батіста, Юрій Панфілов, Тарас Гребенюк та Сергій Борзенко продовжують працювати з командою.

Юрій Бакалов народився 16 січня 1966 року. Протягом своєї ігрової кар'єри він виступав у клубах "Торпедо" (Запоріжжя), "Поділля" (Хмельницький), "Нива" (Миронівка), "Верес" (Рівне), ФК "Черкаси" та "Кремінь" (Кременчук).

Левова частина тренерської кар'єри Бакалова пройшла в структурі київського "Арсенала", де з 2010 по 2011 рік він працював на посаді головного тренера. Також в активі наставника - робота в грузинському "Зугдіді" і каменській "Сталі".

Як повідомлялося, 14 серпня ФК "Львів" припинив співпрацю з головним тренером, бразильцем Жилмаром Тадеу да Сілва. Керівництво клубу отримало від Жилмара заяву про відставку. Контракт розірваний за згодою сторін.

Підставою для таких дій став лист від Федерації футболу України на адресу ФК "Львів", згідно з яким Жилмар не може бути тренером клубу Української Прем'єр-ліги - у бразильця немає необхідної ліцензії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram