>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українська сторона висловила претензії до російських організаторів бою Усик - Гассієв

Бій між Олександром Усиком і Муратом Гассієвим може не відбутися

Українська сторона висловила претензії до російських організаторів бою Усик - Гассієв
Фото: http://isport.ua

Егіс Клімас, промоутер чемпіона світу за версіями WBO і WBC у першій важкій вазі Олександра Усика, висловив претензії організаторам бою українця проти чемпіона світу за версіями WBA і IBF, росіянина Мурата Гассієва, у рамках фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Зокрема, Клімас повідомив, що організатори не подбали про готелі, охорону й перельоти для Усика.

"Їм (організаторам - прим. LB.ua) потрібно з усім розібратися, якщо вони хочуть побачити нас у Москві. Переліт в Олександра заплановано на понеділок. Це крайній термін", - цитує Клімаса Boxing Scene.

Вторить Клімасу й промоутер українського боксера Олександр Красюк, який заявив про ймовірність того, що фінальний бій WBSS між Усиком і Гассієвим не відбудеться в Москві.

"Існує ймовірність того, що бій не відбудеться. І з кожним днем вона все вища, - повідомив Красюк у коментарі Tribuna.com.

"Якщо бій все-таки не відбудеться зараз, то ми йтимемо своєю дорогою і з Гассієвим все одно зустрінемося. Але вже не в рамках суперсерії", - зазначив промоутер Усика.

Своєю чергою, Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлев заперечив українській стороні, заявивши, що російські організатори поєдинку не розуміють, у чому невдоволення команди українського боксера.

"Нехай покажуть хоча б одне офіційне звернення, узгоджене з організатором WBSS, на яке ми не відповіли, чи озвучать умови, які ми не виконали, або скажуть, з чим ми не допомогли, - наводяться слова Кремлева на сторінці Федерації у Facebook.

"Натепер у нас є продуктивна взаємодія і повне взаєморозуміння з організаторами суперсерії, договір на проведення фіналу укладено саме з Comosa AG. І ми з усією відповідальністю можемо запевнити, що абсолютно всі пункти за цим договором виконані на 100%", - підсумував російський спортивний функціонер.

Нагадаємо, фінальний бій WBSS заплановано на 21 липня в Москві. Переможець поєдинку об'єднає всі титули, ставши абсолютним чемпіоном світу.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram