>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЧС-2018: фіаско збірної Аргентини у матчі з хорватами

Збірна Аргентини і в другому своєму матчі на ЧС-2018 створила диво - програла хорватам 0:3

ЧС-2018: фіаско збірної Аргентини у матчі з хорватами
Фото: EPA/UPG

Збірна Аргентини - команда-сенсація ЧС-2018

У матчі відкриття другого туру Групи D аргентинці створили чергову сенсацію.

Співучасником виступила збірна Хорватії, яка дуже хвацько провела дебют поєдинку, створивши і не реалізувавши за перші 10 хвилин два гольових моменти.

Відповідь підопічних Хорхе Сампаолі не змусила довго чекати - Ліонель Мессі не реалізував свій шанс на 12-й хвилині. Через хвилину майже однофамілець капітана La Albiceleste - Максимільяно Меса також пробив оборону хорватів.

До перерви глядачі стали свідками ще цілого каскаду гольових моментів, створених обома командами. І дивно, що на перерву суперники пішли, так і не відкривши рахунок.

Проте вся трагікомедія розігралася у другій 45-хвилинці.

Поклав початок Серхіо Агуеро, який не реалізував момент на 52-й хвилині.

А через хвилину шедевр видав голкіпер аргентинців Вільфредо Кабальєро, який подарував м'яч Анте Ребічу у власному штрафному майданчику. Так хорвати розкрили подальший перебіг поєдинку 1:0.

Відповідь підопічних Хорхе Сампаолі не змусила довго чекати.

Наступні 40 хвилин за видовищністю були найкращими на цьому Чемпіонаті світу.

Треба віддати належне підопічним Златко Даліча. Хорвати не стали відсиджуватися в обороні, захищаючи хитку перевага в рахунку - гра у час, що залишився, проходила на зустрічних курсах, з безліччю небезпечних моментів, створених обома командами.

Підірвав інтригу за 10 хвилин до фінального свистка Лука Модріч, який шедевральним ударом з-за меж штрафного майданчика увігнав м'яч упритул зі штангою 2:0.

Довів рахунок до непристойного для 2-кратних чемпіонів світу Іван Ракітіч на 90+2 хвилині 3:0.

Для збірної Аргентини ця поразка не є катастрофою. Вона настане, якщо у завтрашньому другому матчі цієї групи ісландці виявляться сильнішими за нігерійців.

Огляд минулого матчу:

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram