>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пентакампеони не змогли виграти свій стартовий матч на ЧС-2018

Збірні Бразилії та Швейцарії не виявили переможця

Пентакампеони не змогли виграти свій стартовий матч на ЧС-2018
Фото: EPA/UPG

Футболісти збірної Бразилії вирішили, що одна сенсація за день - це дрібниця (за три години до цього діючі чемпіони світу - німці - програли мексиканцям з рахунком 0:1), і свій стартовий поєдинок у Групі Е проти швейцарців зіграли внічию - 1:1.

Підопічних Владимира Петковича не збентежив шедевральний гол Філіппе Коутіньо, забитий бразильцем на 20-й хвилині у властивій йому манері - з кута штрафного майданчика, з підкруткою в далеку "дев'ятку" - 0:1.

Не розвинувши в першій половині зустрічі успіх, футболісти збірної Бразилії вийшли на поле після перерви дещо розконцентрованими, і майже відразу суперник покарав їх за це.

Після подачі кутового Стівен Цубер виграв боротьбу в Міранди і з трьох метрів увігнав головою м'яч під поперечину.

Бразильці спробували звернути увагу рефері з Мексики Сесара Рамоса Паласуелоса на поштовх з боку Цубера. Однак ці апеляції арбітр залишив без розгляду - 1:1.

Надалі швейцарці трималися стійко і дисципліновано, лише під завісу дозволивши пентакампеонам створити парочку гольових моментів.

Підсумкова нічия явно на руку сербам. Нагадаємо, вдень у Групі Е збірна Сербії переграла команду Коста-Рики з мінімальним рахунком 1:0 і, як виявилося, залишилася лідером цієї групи після першого туру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram