>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Юве" заплатить своїм футболістам 118 млн євро в наступному сезоні

Де Россі в "Ромі" отримує 6,5 млн

"Юве" заплатить своїм футболістам 118 млн євро в наступному сезоні
Фото: EPA/UPG

Клуби серії А в сезоні-2014/15 витратять на зарплати футболістів 849 мільйонів євро. Найбільша зарплатна відомість у "Ювентуса" - 118 мільйонів євро. У "Роми" - 98, у "Мілана" - 94, у "Інтера" і "Наполі" - по 70 мільйонів євро.

Керівництво "Фіорентини" витратить на зарплату 56 мільйонів євро, а "Лаціо" - 55,1 мільйона. Найменша зарплатна відомість у "Емполі" - 11 мільйонів євро.

Півзахисник "Роми" Даніеле Де Россі є найбільш високооплачуваним гравцем чемпіонату Італії. 31-річний лідер збірної Італії отримує 6,5 мільйона євро на рік. На мільйон менше заробляє форвард "Наполі" Гонсало Ігуаїн. Аргентинець Карлос Тевес в "Юве" отримує 4,5 мільйона євро. 4 мільйони за сезон платить "Мілан" своїм зіркам - Торресу і Мексесу.

Найбільш високооплачуваним тренером є Рафаель Бенітес отримує найвищу зарплату серед тренерів серії А. "Наполі" платить іспанському фахівцю 3,5 мільйона євро на рік. 3,3 мільйона євро на рік в "Інтері" отримує Вальтер Мадзаррі, а головний тренер "Роми" Руді Гарсія заробляє 2,8 мільйона євро на рік. "Ювентус" платить Массіміліано Аллегрі 2,4 мільйона в рік, а "Мілан" Філіппо Індзагі - 1,5 мільйона. Менше всіх серед тренерів серії А заробляє Мауріціо Саррі з "Емполі" - 300 тисяч євро на рік.

Зазначимо, що зарплата Антоніо Конте у збірній Італії становить 3,65 мільйона євро на рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram