ГоловнаСуспільствоЖиття

Венедіктова розповіла нові деталі справи про вбивство Кирила Тлявова

Наступні судові засідання призначені на 18 і 19 червня.

Венедіктова розповіла нові деталі справи про вбивство Кирила Тлявова
Кирило Тлявов
Фото: UAportal

Генпрокурор Ірина Венедіктова повідомила про нові деталі у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому. За її словами, поліцейські здійснили понад 10 пострілів у бік місця, де гралася дитина.

Про це генпрокурор розповіла у відеозверненні, оприлюдненому на сайті відомства 6 червня.

На наступних судових засіданнях у цій справі, які призначені на 18 і 19 червня, планують дослідити протоколи слідчих експериментів.

Прокурори клопотатимуть про продовження терміну тримання під вартою поліцейського і продовження дії обов'язків, покладених судом на інших обвинувачених.

У травні стало відомо, що двох підозрюваних у справі про вбивство хлопчика суд відпустив з-під варти після внесення застави. У березні на волю вийшли колишній поліцейський Володимир Петровець і цивільний Дмитро Кривошей.

Під вартою залишається один підозрюваний - колишній поліцейський Іван Приходько. Ще один підозрюваний - син Петровця - перебуває під особистим зобов'язанням.

Нагадаємо, 31 травня 2019 року в Переяславі-Хмельницькому співробітники поліції під час відпочинку вживали спиртні напої, а потім почали стріляти по металевих банках та інших предметах. Під час стрілянини одна з куль влучила в п'ятирічного Кирила Тлявова, який у цей час перебував на дитячому майданчику біля будинку.

Хлопчик помер у лікарні через три дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram