ГоловнаСуспільствоПодії

У Вишневому колишній поліцейський відкрив стрілянину по перехожих після зауваження про неправильну парковку

Відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство". 

У Вишневому колишній поліцейський відкрив стрілянину по перехожих після зауваження про неправильну парковку
Фото: facebook.com/pol.kyivregion

У місті Вишневе Київської області колишній співробітник поліції почав стріляти в перехожих, які зробили йому зауваження через неправильне паркування.

Про це повідомила пресслужба поліції області.

Повідомлення про стрілянину надійшло близько опівночі. Як з'ясувалося, на вулиці сталася сварка між перехожими і водієм з ознаками алкогольного сп'яніння з приводу неправильного паркування його автомобіля.

Конфлікт переріс у бійку, а потім водій дістав пістолет і зробив з нього кілька пострілів.

Чоловік добровільно віддав пістолет поліцейським, які прибули на місце події.

Зловмисником виявився 34-річний колишній співробітник поліції. З ним зараз працюють слідчі. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років. Вирішується питання про оголошення підозри й обрання запобіжного заходу.

"Цього чоловіка було звільнено з Національної поліції за низку порушень службової дисципліни, за поведінку, яка ображає честь і гідність працівника поліції і за керування автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 травня на вулицях міста Бровари біля Києва сталася перестрілка, з травматичної зброї було поранено трьох людей. У бійці зі стріляниною брали участь 67 осіб. Причина інциденту - конфлікт через розподіл пасажиропотоку між перевізниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram