ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Тернополі відмовилися відкривати ринки раніше за 11 травня

29 квітня в області зафіксовано 2 смерті від COVID-19.

У Тернополі відмовилися відкривати ринки раніше за 11 травня
Фото: facebook/Сергій Надал

Продовольчі ринки в Тернополі не запрацюють до закінчення карантину.

Про це повідомили у Тернопільському міському штабі із боротьби з коронавірусом.

"На засіданні Тернопільського штабу із боротьби з коронавірусом обговорили можливість відкриття продовольчих ринків. Враховуючи зростання захворюваності на коронавірус, керівники ринків зазначили, що не хочуть ризикувати здоров'ям як своїх працівників, так і тернополян. Тому вирішили до 11 травня продовольчі ринки в Тернополі не відкривати", - йдеться в повідомленні.

Вранці 29 квітня в Тернополі від COVID-19 померла 60-річна жителька Почаєва. У штабі із боротьби з коронавірусом повідомили, що жінка надійшла в Тернопільську міську лікарню швидкої допомоги 20 квітня у важкому стані. У пацієнтки діагностували коронавірус. Вона перебувала на ШВЛ-апараті. Крім коронавірусу, у жінки були важкі супутні захворювання.

Сьогодні в Монастириському районі Тернопільської області помер 68-річний житель села Устя Зелене, у якого був діагностований коронавірус. Чоловік працював фельдшером швидкої допомоги. Він мав хронічне захворювання легенів.

Так, загальна кількість летальних випадків від COVID-19 в області досягла 14 осіб.

Станом на ранок 29 квітня, у Тернопільській області зареєстровано 708 інфікованих коронавірусом, 76 осіб одужали.

Напередодні в Тернополі вирішили закрити "МакДрайв" через карантин.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів розробив план виходу з карантину, який складається з 5 етапів. Він може бути скорочений, якщо відбудеться різке зниження кількості нових заражень коронавірусом. У такому випадку чиновники готові "перестрибнути" через один або два етапи виходу з карантину.

Сьогодні Кабінет Міністрів підтримав критерії відкриття деяких ринків під час карантину за умови дотримання спеціальних заходів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram