ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Закарпатській області на вихідних ввели комендантську годину

Обмеження діятимуть з 13:00 суботи 11 квітня до 6:00 ранку понеділка 13 квітня.

У Закарпатській області на вихідних ввели комендантську годину
Фото: EPA/UPG

Комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Закарпатській облдержадміністрації вирішила ввести максимальне обмеження пересування на вихідних.

Про це повідомляє "Мукачево.Net".

Так, заборонено буде пересування в громадських місцях з 13:00 11 квітня до 6:00 годин ранку понеділка 13 квітня.

"Регіональна комісія прийняла рішення про введення максимального обмеження пересування. Це означає – що з 13:00 суботи 11 квітня до 6:00 ранку понеділка 13 квітня ви не виходьте з дому, вам потрібно залишатися вдома! Так, я розумію, що в ці святкові дні ми звикли відвідувати гостей, приймати їх у себе, виходити на прогулянки. Але іншого варіанту, як бути вдома, щоби зупинити масове поширення пандемії коронавірусу, поки немає", – заявив голова Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко.

Він також зазначив, що за дотриманням обмежень буде стежити поліція.

"У ці дні органи правопорядку працюватимуть посилено. Службу нестимуть працівники органів Нацполіції та Нацгвардії. Штрафів на 17 тис. гривень порушникам карантину уникнути не вдасться", – додав Гетманенко.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів розглядає можливість введення в деяких регіонах комендантської години на вихідних. 7 квітня на сайті Офісу президента повідомлялося, що мешканці Чернівецької та Тернопільської областей "позитивно відреагували на додаткову карантинну рекомендацію залишатися вдома на вихідних – з 13:00 суботи до 6:00 понеділка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram