ГоловнаСуспільствоЖиття

Кривдника Мустафи Найєма відправили під суд

Трьох порушників поліцейські затримали відразу, а четвертий утік і більш ніж рік перебував у розшуку.

Кривдника Мустафи Найєма відправили під суд
Мустафа Найем
Фото: uanova.net

У Києві судитимуть учасника конфлікту з побиттям колишнього народного депутата Мустафи Найєма.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Як повідомляли, трьох порушників поліцейські затримали відразу, а четвертий утік і більш ніж рік перебував у розшуку. Тепер йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Затриманий - 31-річний уродженець Російської Федерації. У вересні 2019 року правоохоронці його затримали, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

"Наразі досудове розслідування завершено й обвинувальний акт спрямований до Шевченківського районного суду, який уже розглядає матеріали кримінального провадження щодо хуліганських дій його спільників. Чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, в квітні 2018 року в центрі Києва між водіями двох автомобілів виник конфлікт. Згодом з'ясувалося, що одним з учасників є народний депутат Найєм. Він пояснив, що рухався власним автомобілем "Хонда" в напрямку Бессарабської площі, але на дорозі його підрізав "Мерседес". Між ним і іншим водієм почалася сварка, і в цей момент до них під'їхав автомобіль "БМВ". Конфлікт переріс у бійку, під час якої один з учасників ударив Найєма в обличчя, після чого з місця події зловмисники поїхали на своїх іномарках.

У місті ввели план-перехоплення, а потім правоохоронці розшукали "Мерседес" і затримали трьох учасників конфлікту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram