ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала 10 осіб за підозрою в розкраданні дизпалива "УЗ" на 6 млн гривень

Попередньо, масштаби розкрадань сягали від 2️50 до 400 тонн на місяць.

Поліція затримала 10 осіб за підозрою в розкраданні дизпалива "УЗ" на 6 млн гривень
Фото: uz.gov.ua

Поліція затримала групу осіб, яка організувала розкрадання дизельного палива в підрозділах локомотивного депо Одеса-Сортувальна регіональної філії "Одеська залізниця" протягом тривалого часу.

Про це повідомляють на сайті "Укрзалізниці".

"За даними Департаменту економічної та інформаційної безпеки АТ «Укрзалізниця», до складу організованої злочинної групи з близько 10 осіб входили нинішні і колишні чиновники локомотивного депо, які за службовим обов'язком мали доступ до місць накопичення і зберігання пального, технічної та бухгалтерської документації", - йдеться в повідомленні.

Попередньо, масштаби розкрадань сягали від 2️50 до 400 тонн на місяць, або від 4 до 6 млн гривень.

Фото: uz.gov.ua

"Зазначені особи, перебуваючи у змові і використовуючи спеціально обладнаний автомобільний транспорт, засоби мобільної комунікації, пристрої для перекачування і т.sy., організували викрадення великих обсягів палива безпосередньо з паливних складів підприємства і його територіальних підрозділів", - наголошують у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження, слідство триває.

Фото: uz.gov.ua

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ і Нацполіції викрили схему розкрадання нафтопродуктів "Укргазвидобування" на залізничній станції в Харківській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram