ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено двох військовослужбовців, ще троє отримали бойові травми

Бойовики 13 разів обстріляли позиції ЗСУ.

За добу на Донбасі поранено двох військовослужбовців, ще троє отримали бойові травми
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення, троє - бойові травми.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Супротивник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні.

Сім обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поряд з населеними пунктами Мар'їнка та Опитне - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі неподалік Красногорівки - зі ствольної артилерії калібру 152 мм - 2 снаряди і 3 міни - з міномета калібру 120 мм; у районі Авдіївки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поряд з Новомихайлівкою - з міномета калібру 120 мм - 6 мін, а також супротивник вів вогонь з великокаліберних кулеметів; поблизу Лебединського - з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" супротивник здійснив шість обстрілів: двічі поблизу Оріхового - з міномета калібру 120 мм - 10 мін і 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомета; двічі в районі Новотошківського - з міномета калібру 120 мм - 31 міна; двічі неподалік Кримського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З початку поточної доби російські окупаційні війська з міномета калібру 82 мм випустили 8 мін по захисниках Широкиного.

Нагадаємо, упродовж понеділка бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілу Красногорівки постраждала мирна жителька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram