ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області батько застрелив сина з мисливської рушниці

60-річний зловмисник був у стані алкогольного сп'яніння.

У Львівській області батько застрелив сина з мисливської рушниці
Фото: lv.npu.gov.ua

Сьогодні, 27 лютого, близько 00:30 в одному із сіл Золочівського району Львівської області медики виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя. На місце події виїхали поліцейські. Встановлено, що загинув 34-річний місцевий житель, попередньо, у нього стріляв 60-річний батько. Про це пише пресцентр Нацполіції Львівської області.

«Уночі між родичами виник побутовий конфлікт, під час якого батько у стані алкогольного сп'яніння вистрілив у сина з мисливської гладкоствольної рушниці», - сказано в повідомленні.

Медики вже встановили, що в крові батька було понад два проміле алкоголю. Рушницю вилучено. Поліцейські встановлюють походження рушниці і законність її зберігання. Зловмисника затримано, найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно з ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Кременчуці біля зупинки громадського транспорту невідомий стріляв у чоловіка. Від отриманих поранень той помер у лікарні. На місці події встановлено, що між декількома чоловіками виник конфлікт, у результаті якого один із них дістав травматичний пістолет і кілька разів вистрілив у опонента. Усіх учасників конфлікту, у тому числі стрільця, затримала поліція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram