ГоловнаСуспільствоПодії

Десятирічний хлопчик з нудьги подзвонив у поліцію і заявив про вбивство

Поліцейські провели з дитиною бесіду, а щодо його матері склали адмінпротокол.

У селі Кучаки Київської області 10-річний хлопчик зателефонував у поліцію і повідомив про вигадане вбивство. Тепер його матір притягнуть до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції. У поліцію Київщини надійшло кілька дзвінків від 10-річного жителя села Кучаки в Бориспільського району. Хлопчик повідомив, що став свідком убивства чоловіка. Також він повідомив, що невідомі люди, які скоїли злочин, були в чорних масках і зі зброєю в руках", - йдеться в повідомленні.

Щоразу дитина називала різну адресу, на яку викликала поліцію.

Щоб з'ясувати ситуацію, група реагування патрульної поліції Бориспільського відділу виїхала у вказане село. Дорогою поліцейські продовжували по мобільному телефону спілкуватися з хлопчиком, який докладно описав місцевість, де він перебуває. Саме таким чином поліцейським вдалося його швидко розшукати.

Коли правоохоронці приїхали до хлопчика додому, він зізнався, що "просто захотів пожартувати, оскільки з бабусею вдома йому було сумно". Ювенальні поліцейські провели з дитиною бесіду, щоб він більше такого не вигадував.

"За недитячі витівки свого маленького сина буде відповідати його мати, яка в той час була в столиці на роботі. Щодо жінки працівники поліції склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, раніше в Одесі 12-річний хлопчик викрав машину і заснув у ній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram