ГоловнаСуспільствоПодії

​Директора Закарпатського облавтодору затримали на хабарі

У керівника однієї з філій держпідприємства вимагали 375 тисяч гривень, обіцяючи залишити його на посаді.

У п'ятницю, 24 січня, співробітники офісу генпрокурора та СБУ затримали в.о. директора "Закарпатського облавтодору" та начальника відділу філії цього самого підприємства під час отримання хабара.

Фото: ssu.gov.ua

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

За версією слідства, чиновники вимагали у керівника однієї з філій держпідприємства 375 тисяч гривень, обіцяючи залишити його на посаді.

Затримали вимагачів під час отримання 325 тисяч гривень.

Фото: ssu.gov.ua

"Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, а також скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Проводяться невідкладні слідчі дії.

Фото: ssu.gov.ua

Пресцентр СБУ повідомляє, що управління внутрішньої безпеки Служби перевіряє інші факти вимагання та отримання неправомірної винагороди учасниками угруповання, які, за оперативною інформацією, мали системний характер.

У березні 2019 року директору Закарпатського облавтодору було пред'явлено підозру в розкраданні 1,9 млн гривень. Повідомлялося, що директор держпідприємства і посадові особи комерційної структури розробили схему із заволодіння грошима, виділеними на будівництво і ремонт доріг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram