ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаївській області чоловік побив і зґвалтував знайомого

Постраждалого непритомним на вулиці знайшли перехожі.

У Миколаївській області чоловік побив і зґвалтував знайомого
Архивное фото

У місті Баштанка Миколаївської області місцевий житель розпивав зі знайомим спиртне, а потім побив його і, ймовірно, зґвалтував.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Правоохоронцям про 57-річного постраждалого повідомили медики. За їхніми словами, чоловіка на вулиці непритомним знайшли перехожі.

"За ступенем отриманих тілесних ушкоджень було встановлено, що потерпілого спочатку побили, а потім зґвалтували, імовірно, стороннім предметом", - йдеться в повідомленні.

Поліція затримала зловмисника - 31-річного місцевого жителя, йому повідомили про підозру за статтею "зґвалтування".

"Інцидент стався 6 січня за місцем проживання підозрюваного, куди на запрошення останнього того дня прийшов потерпілий. Під час спільного розпивання алкоголю між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого господар руками і ногами побив гостя, а коли той знепритомнів, вчинив стосовно нього насильницькі дії. Познущавшись над потерпілим, злочинець виштовхав його на вулицю, де він, пройшовши певну відстань, знову знепритомнів", - уточнили правоохоронці.

Слідство триває. Речові докази вилучено, а також призначено низку експертиз. За вчинене підозрюваному загрожує від трьох до п'яти років в'язниці.

Нагадаємо, в Карпатах чоловік під час конфлікту в барі облив іноземця бензином і підпалив його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram