ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі на місці пожежі знайшли ще двоє тіл, кількість жертв зросла до семи осіб

Загиблих знайшли всередині приміщення на рівні другого поверху.

В Одесі на місці пожежі знайшли ще двоє тіл, кількість жертв зросла до семи осіб
Фото: dsns.gov.ua

Близько 16:30 у суботу рятувальники знайшли ще двоє тіл у згорілій будівлі в Одесі, йдеться на сайті ДСНС. Таким чином, жертв пожежі вже семеро, залишається невідомою доля ще восьми осіб.

"Виявлено з внутрішньої сторони двору, всередині приміщення на рівні другого поверху ще два тіла. Поки що коментарі щодо статі, осіб не можна говорити. На сьогодні з початку проведення пошукових робіт під завалами вже виявлені шість осіб", - сказав у коментарі журналістам заступник начальника обласної ДСНС Олександр Крицький.

Він додав, що ситуація з конструкціями будівлі нестабільна - як і раніше існує загроза обвалення внутрішньої частини будинку. Рятувальники продовжують розчищати завали й місцями провокують обвалення.

Нагадаємо, що вранці 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м. Повідомлялося, що пожежа могла виникнути через проблеми з провіднею, яка не замінювалася з 1966 року.

У момент виникнення пожежі в навчальному закладі було 35 викладачів і 176 студентів.

Станом на 7 грудня, встановлено особи трьох із семи загиблих під час пожежі: 16-річної Ксенії Бабенко (вона померла в лікарні), викладачки математики та інформатики 43-річної Ганни Бортюк, секретарки коледжу 56-річної Марини Коваль.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram