ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі минулої доби було 15 обстрілів, у тому числі біля ділянки розведення поблизу Золотого

Через підрив на невідомому вибуховому пристрої поранено двох військовослужбовців ООС.

На Донбасі минулої доби було 15 обстрілів, у тому числі біля ділянки розведення поблизу Золотого
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

Збройні формування РФ і її найманці за минулу добу 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє штаб ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили дев'ять обстрілів: біля Пісків - із великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї; неподалік від Верхньоторецького - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Славного, Березового і Красногорівки - з кулеметів; двічі біля Мар'їнки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Тарамчука - з СПГ і підствольних гранатометів; неподалік від Піщевика - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано шість обстрілів: біля Хутора Вільного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік від Південного - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; двічі в районі Золотого (поза ділянкою розведення) - з СПГ і автоматичних гранатометів; біля Луганського - з гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Троїцького - з гранатометів і кулеметів.

У вівторок, 12 листопада, поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримали двоє військовослужбовців Об'єднаних сил.

Із початку цієї доби окупанти один раз обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Новотошківського - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Втрат немає.

Нагадаємо, на вчорашньому засіданні Тристоронньої контактної групи прессекретарка представника України Леоніда Кучми Дарина Оліфер повідомила, що розведення сил на Донбасі стало останнім кроком до зустрічі в нормандському форматі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram