ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу на Донбасі 11 обстрілів, поранено 4 українських бійців

З початку поточної доби окупанти не демонстрували активності.

За минулу добу на Донбасі 11 обстрілів, поранено 4 українських бійців
Фото: EPA/UPG

Збройні формування РФ і її найманці за минулу добу 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранення отримали 4 українських військових. Про це повідомляє штаб ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, зенітних установок, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили сім обстрілів: двічі біля Новогнатівки - з протитанкового ракетного комплексу; двічі біля Красногорівки - з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; у районі Пісків - з мінометів калібру 82 мм; біля Березового - зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік від Лебединського - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї;

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано чотири обстріли: біля Майорська і Південного - із зенітної установки ЗУ-23-2, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Новотошківського - з гранатометів і стрілецької зброї; біля Луганського - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

«У неділю, 10 листопада, в результаті обстрілів мінно-вибухові травми отримали четверо військовослужбовців Об'єднаних сил. Пошкоджено автомобіль. Загрози життю українських захисників немає», - зазначає штаб.

З початку поточної доби окупанти не демонстрували активності. Втрат не зафіксовано.

Нагадаємо, біля населених пунктів Петрівське і Богданівка у Волноваському районі Донецької області 9 листопада розпочалося розведення сил і засобів. Цей процес повинен завершитися 12 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram