ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові підірвали черговий банкомат

У результаті події ніхто з громадян не постраждав. Суму збитку встановлюють.

У Шевченківському районі Харкова на вулиці Клочківській, 276-Б підірвали черговий банкомат. Про це повідомляють на сайті Нацполіції Харківської області.

Фото: hk.npu.gov.ua

«23 вересня о 3:30 у поліцію надійшла інформація про те, що на вулиці Клочківській, 276-Б стався вибух банкомата», - сказано в повідомленні.

Фото: hk.npu.gov.ua
Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські оглянули місце події і вилучили речові докази. Інформацію про підрив банкомата внесено в журнал єдиного обліку. Вирішується питання про кваліфікацію події згідно з КК України. Проводяться необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до події.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, в Харківській області на банкомати нападають часто. У червні 2018 року підірвали банкомат Ощадбанку на вулиці Краснодарській. У квітні в Харкові підірвали банкомат ПриватБанку, розташований у магазині, і забрали з нього гроші.

У листопаді 2018 року підірвали й обчистили банкомат, розташований на сходовому майданчику адміністративної будівлі на вулиці Великій Панасівській. У квітні 2019 року вночі на вулиці Валдайській невідомі також підірвали банкомат і заволоділи грошима. У травні 2019 року в селищі Слобожанське невідомі підірвали банкомат саморобною вибухівкою і вкрали гроші.

Аналогічні злочини сталися 21 липня 2017 року селі Покотилівка біля Харкова, 26 червня 2017 - в сусідньому селищі Високе, 21 листопада 2017 - в селищі Мала Данилівка.

Останню інформацію про такий самий злочин було оприлюднено 6 вересня. Інцидент стався близько 4:20 ранку в селищі Слобожанське Харківської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram