ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові водія пограбували на 300 тис. гривень, коли він зупинився на світлофорі (оновлено)

Зловмисникам вдалося втекти.

У Львові водія пограбували на 300 тис. гривень, коли він зупинився на світлофорі (оновлено)
Во Львове водителя ограбили на 300 тыс. гривен, когда он остановился на светофоре
Фото: censor.net.ua

Оновлення 16.45. Жертвою пограбування у Львові став не інкасатор, як повідомлялося раніше, а 27-річний місцевий житель. Про це йдеться на сайті Нацполіції області.

Інцидент стався ще в п'ятницю, 5 липня.

"Близько 10.40, проїжджаючи вулицею Гетьмана Мазепи, він зупинився на червоний сигнал світлофора. У цей час на нього напали двоє зловмисників - один скористався газовим балончиком, а інший молотком розбив скло у дверцятах автомобіля і заволодів пакетом, в якому, за словами заявника, були гроші в сумі понад 300 тисяч гривень. Після цього нападники втекли", - йдеться в повідомленні.

Поліція просить усіх, хто був очевидцем злочину або володіє інформацією, яка може допомогти встановити особи нападників, повідомити за телефоном 102.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до 15 років з конфіскацією майна.

13:15 У Львові в неділю, 7 липня, відбувся напад на інкасаторський автомобіль. Про це повідомляє "УНН" з посиланням на правоохоронні органи.

Попередньо встановлено, що зловмисники вибили в інкасаторському автомобілі скло, коли той зупинився на світлофорі. Один з нападників розпорошив водієві в обличчя невідому речовину, після чого забрав з автомобіля сумку з грошима.

За попередньою інформацією сума збитку перевищує 300 тис. гривень. Розпочато досудове розслідування за ст. 187 КК України (розбій).

Нагадаємо, раніше в Луганській області намагалися підірвати інкасаторський автомобіль. У результаті вибух пошкодив автомобіль, гроші залишилися в безпечному місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram