ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області через купання в озері отруїлося 18 осіб

Усі хворі пов'язують своє отруєння з купанням в озері Пісочне.

У Луганській області через купання в озері отруїлося 18 осіб
Фото: Народна правда

18 червня в Луганській області через отруєння після купання в озері госпіталізували 18 осіб, з яких 15 - діти. Про це повідомляє прес-центр Нацполіції Луганської області.

Увечері 18 червня у відділення поліції надійшла інформація з Луганського лабораторного центру про те, що в інфекційне відділення госпіталізовано 18 громадян, з яких 15 - діти.

За попередньою інформацією, всі госпіталізовані пов'язують своє отруєння з купанням в озері Пісочне.

На цей момент співробітники слідчо-оперативної групи з'ясовують обставини і причини захворювання. Стан хворих задовільний, Нацполіція стверджує, що їхньому життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, у Львівській області в кафе "Озон" у Кам'янці-Бузькій сталося масове отруєння, в результаті якого станом на 18 червня 23 людини госпіталізовано, ще п'ятеро лікуються амбулаторно. Постраждалі почали звертатися до лікарні ще 15 червня.

За фактом цього отруєння поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил і норм. У кафе взяли проби продуктів і готових страв, провели змиви робочих поверхонь. Результати аналізів будуть відомі через кілька днів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram