ГоловнаСуспільствоВійна

У Києві пройшов марш матерів і дружин бійців АТО / ООС

З початку бойових дій на Донбасі загинули 2973 українських військових.

Фото: Макс Требухов

З нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня матері в Києві пройшла урочиста хода матерів і дружин учасників антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Сьогодні вранці в колонній залі КМДА відбулася церемонія нагородження батьків загиблих учасників АТО / ООС. Заступник голови КМДА Марина Хонда вручила громадській організації "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО" відзнаку Київського міського голови.

Фото: Макс Требухов

"Я як мама прекрасно розумію, наскільки важко відпускати на війну свою дитину. А найстрашніше - не дочекатися її... Я схиляюся перед вами і дякую за силу вашого духу. Вірю, що в нашій країні якнайшвидше пройдуть ці страшні часи. А сьогодні - в День примирення - я бажаю нам усім миру", - сказала Хонда.

Під час урочистого концерту відбулося вручення нагород Міністерства оборони України 250 батькам загиблих учасників АТО / ООС. Після офіційної частини в адміністрації матері та дружини бійців АТО / ООС пройшли через Хрещатик і Майдан до Михайлівської площі.

Фото: Макс Требухов
Фото: Макс Требухов
Фото: Макс Требухов
Фото: Макс Требухов
Фото: Макс Требухов

Нагадаємо, за офіційною статистикою, з початку бойових дій на Донбасі загинули 2973 українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram