ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві Chevrolet Aveo протаранив два авто та маршрутку і загорівся

Чотири людини з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

У Києві на перехресті вулиць Олени Теліги та Дорогожицької сталася масштабна ДТП за участю маршрутки та трьох легковиків.

Про це повідомляють Вартові Еспресо у фейсбуці.

За попередніми даними, водій автомобіля Chevrolet Aveo на чималій швидкості рухався з боку Петрівки в напрямку станції метро "Шулявська". За словами свідків, проїхавши перехрестя з вулиці Щусєва на заборонний сигнал світлофора, Chevrolet на наступному перехресті з вулицею Дорогожицькою протаранив задній бампер Fiat Doblo, після чого продовжив рух і врізався в зад Mitsubishi Outlander.

Потім некерований Chevrolet врізався в задню частину маршрутки. Після цього машину розвернуло на 180 градусів і вона загорілася.

Водії, що проїжджали повз, відразу відреагували на спалах і самостійно до прибуття рятувальників ДержНС загасили полум'я своїми вогнегасниками.

Прибулі на місце події рятувальники за допомогою спецінструменту дістали з деформованої машини водія Chevrolet, що перебував без свідомості.

Крім нього, постраждали троє пасажирів з маршрутки "Богдан". Всіх чотирьох з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували медики "швидкої".

У повідомленні наголошується, що стрілка спідометра Chevrolet Аveo застигла на позначці 160 км/год.

З якою швидкістю насправді рухався автомобіль, встановить слідчо-оперативна група, яка працювала на місці інциденту.

В обох напрямках утворилися чималі затори, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні в Одесі зіткнулися п'ять автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram