ГоловнаСуспільствоПодії

Київський метрополітен відновив роботу після повідомлень про замінування

Сьогодні перекривали по черзі всі станції пересадок для перевірки на вибухівку.

Київський метрополітен відновив роботу після повідомлень про замінування
Фото: nv.ua

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" закрило станцію метрополітену "Майдан Незалежності" і перехід на "Хрещатик" через повідомлення про мінування.

Про це повідомила прес-служба метрополітену на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Увага! Станції "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" + пересадку закрито для пасажирів. Анонімне повідомлення про замінування. Правоохоронні органи проводять перевірку", - сказано в повідомленні.

О 12:35 метрополітен повідомив про завершення перевірки і відкрив станції "Хрещатик" і "Майдан Незалежності", проте вже через кілька хвилин закрив на перевірку станції "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту".

На "Майдані" і "Хрещатику" вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Оновлення 13:35. Метрополітен отримав ще одне повідомлення про мінування - цього разу станцій "Золоті ворота" і "Театральна". Станції та перехід між ними закрито для пасажирів.

Станом на 13:40 перевірку станцій завершили, метрополітен працює у звичайному режимі. За даними метро, вибухонебезпечних предметів не виявили.

Нагадаємо, минулого тижня невідомий повідомив про вибухівку на Запорізькій АЕС. Інформація не підтвердилася, дзвінок розслідують як теракт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram