ГоловнаСуспільствоЖиття

Підозрюваного у смертельному наїзді на прикордонника в Закарпатській області заарештували (оновлено)

Ним виявився 34-річний житель Рахова.

Підозрюваного у смертельному наїзді на прикордонника в Закарпатській області заарештували (оновлено)
Фото: Нацполиция Закарпатской области

Поліція спільно зі співробітниками оперативно-розшукового управління ДПС затримала 34-річного жителя Рахова, підозрюваного в наїзді на прикордонника в селі Ділове на Закарпатті, в результаті якого він помер. Про це повідомили в Нацполіції Закарпатської області.

"Працівники поліції проводять необхідні слідчі дії і доставлять останнього до суду для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Запобіжний захід затриманому суд обиратиме в неділю, 18 листопада.

Чоловікові інкримінують злочинні дії за статтею 348 Кримінального кодексу України, тобто замах на життя співробітника прикордонної служби, в зв'язку з виконанням ним службових обов'язків з охорони державного кордону.

Оновлення 13:45. Ужгородський міськрайонний суд обрав для затриманого за смертельний наїзд на прикордонника запобіжний захід у вигляді арешту. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, повідомляє УНН.

"Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав 34-річному підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без визначення розміру застави терміном на 60 діб", - розповіли в прокуратурі.

Нагадаємо, 16 листопада в Закарпатській області автомобіль з іноземною реєстрацією збив українського прикордонника відділу "Ділове" Мукачівського загону. Прикордонник впав у кому, наступного дня, не приходячи до тями, помер в лікарні. Водій, який скоїв наїзд, з місця пригоди зник. По гарячих слідах поліція затримала його спільників, вони незаконно перевозили через кордон сигарети.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram