ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція розкрила вбивство волонтера в Києві

Чоловіка знайшли мертвим у його квартирі.

Поліція розкрила вбивство волонтера в Києві

Співробітники Національної поліції розкрили вбивство волонтера Анатолія Деніна, якого на початку вересня знайшли мертвим у його квартирі. Про це йдеться в сюжеті програми "Поліцейське розслідування".

За словами журналістів, Денін - 63-річний кримський активіст і волонтер АТО, який останнім часом проживав у Києві. У поліцію про зникнення чоловіка повідомили співробітники ювелірного магазину, де Анатолій працював охоронцем, після того, як він тиждень не виходив на роботу.

У квартирі Деніна поліцейські виявили безлад і труп господаря з простреленою головою, накритий простирадлом. Також вони знайшли рушницю, пістолет і патрони, свіжі чеки (датовані уже після смерті чоловіка).

Згідно з наявною інформацією, зловмисник тричі вистрелив у волонтера, а потім добив його ножем і молотком.

Убивцею виявився молодий чоловік, знайомий Анатолія Деніна ще з часів АТО. Його поліцейські виявили всередині дивана під час обшуку, де він ховався від правоохоронців.

Чоловік зізнався у скоєнні вбивства на ґрунті конфлікту, що виник. Найбільше в цій справі правоохоронців здивувало те, що молодик продовжував проживати з убитим навіть тоді, коли трупний запах уже поширився по під'їзду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram