ГоловнаСуспільствоПодії

Біля столичної станції метро "Олімпійська" після зливи провалилася дорога (оновлено)

Рух по Антоновича відкриють не раніше середини дня понеділка.

Після сильного дощу в Києві, який пройшов вночі 19 серпня, на вул.Антоновича біля станції метро "Олімпійська" просіло дорожнє покриття, рух транспорту на вулиці перекрито, рух в кварталі від перехрестя з вул. Жилянською до вулиці Фізкультури обмежено. Про це повідомляє УП.

Фото: Анастасія БагалікаFacebook

Фото: Анастасія БагалікаFacebook

Фото: Анастасія БагалікаFacebook

Фото: Анастасія БагалікаFacebook

Тим часом, в Київській міськадміністрації заявили, що заблокованих маршрутів транспорту в столиці немає. Про це повідомив заступник директора департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панча в коментарі телеканалу "112 Україна".

"Уже немає перекритих і заблокованих ділянок, всі ділянки розчищені. Зараз комунальні служби прибирають бруд, то що залишилося після води. Немає заблокованих маршрутів громадського транспорту, він рухається за звичайним графіком, жодних зупинок в зв'язку з цим нашестям води не відбулося. На цей момент все в нормі", - заявив Панчій.

Оновлення. "Київавтодор" планує відремонтувати вулицю Антоновича до 14:00 понеділка.

На сайті КМДА йдеться, що роботи були розпочаті о 2:00 ночі неділі й триватимуть усю ніч понеділка.

"Роботи триватимуть протягом усієї ночі. «Київавтодор» докладає максимум зусиль, щоб якомога швидше ліквідувати провал дорожнього покриття на вул. Антоновича й мінімізувати незручності для киян. Уже завтра, у середині дня, рух транспорту по вулиці Антоновича плануємо повністю відновити", - заявив глава "Київавтодору" Олександр Густелєв.

Він зазначив, що роботи з відновлення дорожнього покриття ускладнено великою кількістю інженерних комунікацій. 

Фото: kyivcity.gov.ua

Фото: kyivcity.gov.ua

Фото: kyivcity.gov.ua

За словами Панчія, вночі в Києві найбільше затопило площу біля "Гуллівера" а також площу Перемоги біля цирку.

"У нас було дві критичні локації. Перша - це біля "Гуллівера". Також підтоплення сталося на проспекті Перемоги - там великий потік води йшов з бульвару Шевченка, там був підтоплений трохи підземний перехід", - заявив Панча.

Нагадаємо, останнім часом це вже четвертий "потоп" в Києві після сильного дощу. 23 липня було локальне підтоплення на лівому березі в районі метро "Лівобережна", 25 липня затопило правий берег, 16 серпня вперше потоп стався на вулиці Хрещатик.

Експерти заявляють, що без ремонту радянської інфраструктури Київ буде підтоплювати постійно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram