ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі 50-річний чоловік облив дитину кислотою

Підліток з друзями шуміли під вікнами квартири одесита.

В Одесі 50-річний чоловік облив дитину кислотою
Фото: фейсбук Дмитрия Головина

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який облив дитину кислотою. Про це повідомив голова ГУ НП в області Дмитро Головін.

"Покидьок, який облив дитину кислотою, затриманий. Тривають слідчі дії", - написав Головін в фейсбуці.

Подробиці події начальник обласної поліції пообіцяв повідомити пізніше.

Надзвичайна подія сталася в курортній зоні міста - на Французькому бульварі, повідомляють Факти з посиланням на керівника відділу комунікації регіонального главку Нацполіції Любов Гордієвську.

Попередньо встановлено, що інцидент стався через те, що підліток з друзями сильно шуміли під вікнами квартири 50-річного одесита, розташованої на першому поверсі будинку.

Незадоволений чоловік розпилив у бік 12-річного хлопчика якусь речовину, в результаті чого на шиї дитини, голові і тулубі з'явилися опіки. Мати потерпілого звернулася в поліцію. Для встановлення характеру ушкоджень її сина направили в лікарню.

Нагадаємо, 31 липня в Херсоні активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою поруч з її будинком. Жінку госпіталізували з серйозними опіками, а потім перевезли до Київського опікового центру. Поліція повідомила про затримання нападника, він заарештований, проте журналісти і громадські активісти сумніваються, що затриманий дійсно є нападником.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram