ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях військових на Донбасі

Втрат серед ЗСУ немає.

За добу бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях військових на Донбасі
Фото: facebook/pressjfo.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на Донбасі, в тому числі п'ять разів з важкого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях захисників Станиці Луганської, Кримського, Малинового, Новозванівки, Троїцького, Луганського, Новолуганського, Світлодарська, Опитного, Мар'їнки, Красногорівки, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного і Широкиного. Водночас противник обстріляв з мінометів калібру 82 мм позиції ЗСУ біля Кримського, Новолуганського, Лебединського та Широкиного.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Протягом поточної доби бойовики російських окупаційних військ двічі відкривали вогонь - біля Кримського і Широкиного. Важке озброєння не застосовувалося.

За даними розвідки, трьох окупантів знищено, дев'ятеро отримали поранення.

Нагадаємо, спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер звинуватив Росію в блокуванні роботи спостерігачів ОБСЄ на Донбасі. На його думку, це робиться для того, щоб приховати гуманітарну, економічну і екологічну катастрофи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram