ГоловнаСуспільствоПодії

У Туреччині помер український турист, побитий росіянином до коматозного стану

Росіянин після бійки заплатив штраф і поїхав додому.

У Туреччині помер український турист, побитий росіянином до коматозного стану
Фото: vu.ua

В одній з лікарень Туреччини помер 57-річний український турист із Запоріжжя, котрий тиждень перебував у комі після того, як 7 липня його побив турист з Російської Федерації на курорті в Анталія.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані туристичного агентства "Ліга-Тур-Сервіс" та родичів потерпілого.

Житель Запоріжжя помер в суботу близько 10:00. Інформацію про це турагентство отримало від родичів потерпілого. Сьогодні вдень в Запорізькому аеропорту готувалися прийняти літак санавіації з Анталії, однак за кілька годин до прильоту літака рейс несподівано скасували.

За наявною інформацією, конфлікт між громадянином України та 30-річним туристом з РФ виник  під час перегляду матчу ЧС з футболу Хорватія - Росія. За словами родичів потерпілого українця, турецька поліція оштрафувала росіянина на 800 доларів, після чого той поїхав додому в Росію.

Нагадаємо, 7 липня 57-річний житель Запоріжжя отримав важкі травми внаслідок того, що на території готелю "Ganita holiday village" в м.Аланія, провінція Анталія, його побив громадянин РФ. Запорожця у несвідомому стані госпіталізували в реанімацію лікарні м.Аланія, де він перебував у комі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram