ГоловнаСуспільствоВійна

Ватажок горлівських бойовиків Безлер повернувся на Донбас

"Бес" підозрюється в тортурах і вбивствах.

Колишній командир бойовиків "ДНР" Ігор Безлер з позивним "Бес" повернувся на непідконтрольну частину Донбасу. Про це свідчать фотографії, які він опублікував в соцмережі "ВКонтакте".

Новости Донбасса повідомляють, що знімки були опубліковані на сторінці дружини Безлера Анжеліки. Сам "Бес" також публікує пости з цього акаунта.

На одному з фото Безлер стоїть біля вказівника з написом Дебальцеве. На інших фото - цеху заводу, підписаного як Горлівський машинобудівний завод.

У пості під фото екс-командир бойовиків "ДНР" пише про звинувачення голови "ДНР" Олександра Захарченка і "мера" Горлівки Івана Приходька в тому, що він нібито "примудрився особисто Ахметову продати в 2014 році всі верстати з ЧПУ, очоливши банду співробітників СБУ, і вивезти ці верстати аж в сам Харків".

"Ну ось і довелося з'їздити і переконатися, що все на місці, як в день мого виходу. Фото нижче. Таких фото з Міськмаш з цехів у мене понад 300 штук. Дивно. Все на місці. І не в Харкові", - пише Безлер.

Нагадаємо, Безлер керував горлівськими бойовиками з весни по осінь 2014 року. 1 листопада 2014 року один з ватажків бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлков) повідомив, що Безлер "подав у відставку і перебуває в запасі, на Кримському півострові". За день до цього Генеральна прокуратура України винесла Безлеру і Гіркіну підозри в умисних вбивствах і тортурах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram