ГоловнаСуспільствоПодії

Під Івано-Франківськом рейсовий автобус зіткнувся з вантажівкою, є жертви

29-річна жінка загинула, ще понад 10 осіб травмовано.

У середу, 6 червня, в Івано-Франківській області в результаті зіткнення автобуса і ЗІЛа загинула 29-річна пасажирка автобуса, понад 10 осіб травмовано.

За даними прес-служби обласної поліції, смертельне ДТП сталося близько 16:30 в селі Майдан Тисменицького району. Попередньо встановлено, що на автодорозі "Стрий-Чернівці" водій рейсового автобуса "Івано-Франківськ-Калуш", рухаючись в напрямку Калуша, почав обгін вантажівки марки ЗІЛ-130, виїхавши на смугу зустрічного руху.

Фото: if.npu.gov.ua

"Саме в цей час водій ЗІЛа, завантажений піском, який рухався в попутному напрямку, почав здійснювати поворот наліво. Це призвело до зіткнення транспортних засобів внаслідок чого вантажівка перекинулася відразу, а автобус з'їхав в лісосмугу, де за кілька метрів також перекинувся", - йдеться в повідомленні.

Фото: if.npu.gov.ua

У результаті ДТП, за попередніми даними, одна пасажирка автобуса в результаті отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні, ще понад 10 осіб травмовано. Кількість постраждалих, які доставлені в лікувальні установи Івано-Франківська та Калуша, встановлюється.

Раніше сьогодні в Києві маршрутка збила насмерть жінку на пішохідному переході.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram